Bouwkundige inspectie

Door een bouwkundige keuring te laten uitvoeren, krijgt u inzicht in de bouwkundige staat en de staat van onderhoud van de woning.

Soorten bouwkundige keuring

Als u een woning koopt, wilt u naderhand geen verborgen gebreken ontdekken. Met een bouwkundige inspectie voorkomt u dit. Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt biedt u de keuze tussen een bouwkundige keuring met rapport en een bouwkundige meeloopkeuring. Welke variant u ook kiest, u voldoet altijd aan uw onderzoeksplicht als u een woning koopt.

Bouwkundig rapport

Als u een bouwkundig rapport wilt, hoeft u niet aanwezig te zijn bij de bouwkundige inspectie van uw woning. Tijdens de bouwkundige keuring maakt de expert aantekeningen van zijn bevindingen. De bouwkundige verwerkt alle bevindingen na afloop in het bouwkundig rapport en voegt foto's toe ter verduidelijking. 

Bouwkundige meeloopkeuring

Bij een bouwkundige meeloopkeuring moet u aanwezig zijn. De bouwkundige voert de aankoopkeuring samen met u uit. U maakt zelf aantekeningen en foto's van de bevindingen van de bouwkundige. 

Waar kijkt de bouwkundige naar?

Tijdens een bouwkundige keuring kijkt de expert naar alle bouwkundige aspecten van de woning. U kunt denken aan de volgende aspecten:

Direct een bouwkeuring aanvragen